tisdag 23 september 2008

Long way home

Nu var det en bra stund sen jag skrev här.. :)

I helgen vart det mys med gullet osv :) var en sväng i stan i fredags kväll, träffade Danne & drack nån ägg sprit han hade snott i en bar i Skövde..? Sjukt äckligt haha :D smakade bara lite så det räknas inte! Träffade Sofie och hennes nya pojkvän Micke, lämnade hennes leg som jag hade, för hon skulle på krogen. Skulle vi med egentligen, men godis, cola & American Pie 1 lockade mer, så vi var torrbollar och åkte hem istället! Men det var trevligt. I lördags åkte vi hem till mig vid 14;30 typ, låg och slöade tills det var mat, sen skulle vi en sväng till krogen vid 21 och träffa Malin och Steffi, men så hände en sak så aa, vart att ta 22;37 bussen istället och åka direkt hem, orkade inte med krogen efter det där. I söndags åkte jag hem tidigt & sov en sväng, gjorde inte så mycket mer den dagen. Till saken! JAG HADE EN VIT HELG! Fan vad nice, första gången på väldigt länge. Det mådde nog kroppen bra av tror jag :)

Igår, måndag, var jag på möte på ams igen, s.k "vägledning", tyckte inte det vägledde nånstans, blev bara ännu mer osäker på allting om jobb och så. Satt alltså & lyssnade på en gubbe i 2 timmar, sen gjorde intressetestet Impuls sista tiden, enligt det skulle jag passa som: konservarbetare (?), choklad och konfektyrarbetare, barnsjuksköterska (BVC), hemtjänstassistent, kurator, skötare psykiatrisk vård, copywriter, diakon (?), behandlingsassistent (kriminalvård), frivårdsinspektör, familjerådgivare, psykolog, fältassistent, socialsekreterare, behandlingsassistent (socialvård), pastor (frikyrka), officer i frälsningsarmén, psykoterapeut, begravningsenteprenör, vårdare (utvecklingsstörda), butikskontrollant, vårdare (kriminalvård), domare, psykiater, skolsköterska, bartender, originalare, bussförare, bensinstationsbiträde, bilbud, bilredaktör, bagare, undersköterska, restaurangkassör, nattportier, redigerare (press), tågvärd, sekreterare, rullare, efterarbetare inom pappersindustrin (?), kalenderförare, arkskärare, bestrykningsmarkinförare, gjutare (stålindustri), kallskänka, sjuksköterska (specialistvård).


Hm, en del alternativ gillar jag, andra fattar jag inte ens varför de är med på listan, men ja.. Spelar nog ingen roll vad man väljer att göra, så svårt att få jobb över huvud taget just nu, inom alla yrkesområden. På torsdag ska jag på möte på ams igen, träffa Penny kl 10. Fråga om det här med truckkort och så.

Igår färgade jag håret också! Så nu är det lite mörkare än förut, men det ska det ju vara såhär på vintern, eller ja, hösten då. Köpte även ett body butter red fruit på HM, det luktade gott :) Hihi, jaja. Nu orkar jag inte skriva mer.

En sista grej; idag är det 3 veckor sen vi tog bort Lussan. Som jag alltid säger (& skiter i om ni tycker att jag tjatar om det), jag älskar dig föralltid Lussan <3